Vanaf nu kunt u op onze website een berekening maken van de kosten van een uitvaart, afgestemd op uw uitvaartwensen. Het bedrag wordt opgebouwd uit de verschillende onderdelen die bij een uitvaart horen, zoals het gebruik van het rouwcentrum, de kist, het vervoer, etc. Zo krijgt u een goed beeld van de kosten.

Maak hier uw berekening

Donderdag 13 december 2018 organiseerde Draagt Elkanders Lasten een troostavond. Ds. van de Kieft verzorgde de meditatie en de muzikale begeleiding werd verzorgt door Hendrik Baarssen. Douwe Cretier opende en sloot de avond met gebed en droeg een gedicht voor. Teunis Nentjes en Jelle Bakker zongen enkele troostvolle liederen. In de pauze konden er vragen opgeschreven worden die ds. van de Kieft na de pauze beantwoorde. Het was een warme troostvolle avond. Alle bezoekers van deze avond kregen een troostvolle herinnering mee in de vorm van een boekenlegger. (deze is nog gratis af te halen op het Rouwcentrum)

Luister hieronder de avond terug

voor de liturgie klik hier

voor het gedicht klik hier

Ter ere en herdenking van het 120-jarig bestaan van Christelijke Onderlinge Begrafenisvereniging Draagt Elkanders Lasten UA is een jubileummagazine uitgegeven, waarin is getracht een zo goed mogelijk beeld van het heden en het rijke verleden van de vereniging te schetsen. Bekijk hier het jubileummagazine: